Inca un pic si sunt ‘om cu carte’

Mama m-a facut studenta. Tanti de la secretariat o sa-mi dea diploma de absolvent. Si pe urma, eu, om cu diploma dom’le – tre` sa intru in randul celorlalti oamenilor si sa-mi iau o slujba.

Sa ma fac sclav adicalea. Am incercat eu acum ceva timp sa-mi gasesc motive pentru viata si am inceput sa fac lista cu +120 lucruri de facut in a lifetime. Dar culmea e ca mai pe toate care mi-au venit in minte le-am facut deja. Copii nu prevad in viitorul apropiat dar in rest – urmeaza sa le infaptuiesc in maxim 2 ani.

Bun. Si pe urma!? Pe urma ce mai fac? Tot case, masini, bani ca fiecare furnicuta?

Mi-am pus ditai harta Europei in fata biroului. „Mie-mi place sa calatoresc” – ziceau mai toate fetele in clasa a 12a. Pai cred si eu ca ti-a placut in tabere – prietenii aproape, distractie, baute, nopti albe. Acum vreti rezervari la vile de lux, spa-uri, piscina incalzita, luminata, un barbat chipes care ca sa va danseze seara si sa faca dragoste 6 saptamani incontinuu. Trai. Vorba aia – daca tot ai un Vis, macar sa fie Mare!

Da, vreau sa vad tari, sa cunosc oameni, sa fac baie in ocean. Dar pana la urma lucrurile sigur incep sa semene intre ele si o sa ajung sa o bifez si pe asta cu calatoritul pe lista. Si atunci ce mai ramane!? Clipa Prezenta. Asta da, Bun. Dar in rest…. ma bag in cursa sobolanului. De plictisela doar. Ca le-am facut pe toate.

Ce a mai ramas de facut in viata asta?

Reclame
Publicat în Uncategorized. Etichete: , . Leave a Comment »

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: